Registreret og godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Vi har åbent alle ugens dage - også aften og weekend.

hello@gesicht.dk

+45 53 63 75 40

Vi behandler altid med ikke-permanente fillers fra Aliaxin-serien.

Fillerbehandling er en kunstform.

Hos Gesicht anvender vi ikke-permanente fillers, som er en gelé bestående af hyaluronsyre og vand. Hyaluronsyre er et stort molekyle, som produceres naturligt i kroppens bindevæv, deriblandt huden. Hyaluronsyres funktion i huden er at binde vand og på den måde udfylde rummet mellem bindevævets øvrige strukturgivende molekyler, herunder kollagen og elastiske fibre. Hyaluronsyre er naturens måde at give huden fylde og mekanisk modstandskraft.

Der er stor forskel på forskellige hyaluronsyrefillere, hvad angår resultater såvel som patientsikkerhed – derfor har vi valgt at behandle med Aliaxinfillers. Med alderen mindskes mængden af hyaluronsyre i huden. Dette skyldes til dels den helt naturlige og uundgåelige aldringsproces, men tabet af hyaluronsyre kan især forværres, hvis huden er blevet udsat for store mængder sol gennem livet.

Herudover forårsager tobaksrygning en reduceret mængde hyaluronsyre i huden. Med alderen mindskes ansigtets knogle- og fedtfylde også. Alle disse faktorer resulterer i, at huden får mindre fylde og elasticitet, og der opstår rynker, furer og forandrede ansigtskonturer.

Med ikke-permanente fillers kan vi ændre ansigtets form og fylde i de områder, som vi ønsker. Enten med det formål at imødekomme aldersforandringer - eller ganske simpelt med det formål at ændre form og fylde i områder, som man ønsker at pynte på.

  • Holdbarhed: 6-12 mdr.
  • Konsultation: Gratis
  • Behandlingstid: 15-20 min
  • Helingstid: 1 uge

Læber

Fillerbehandling af læberne kan give mere fylde, konturering, symmetri og meget mere.

Alles læber er forskellige, og hos Gesicht er vi specialister i at møde dig i dine ønsker og din anatomi med det formål at opnå et naturligt resultat. Om du har et ønske om øget fylde, bedre symmetri/balance, skarpere konturering, løft eller blot lidt hydrering, garanterer vi dig, at vi kan skræddersy den helt rigtige behandling til dig.

Mid-face

Tindingeområdet, kindben og kinder.

Med forskellige Aliaxinprodukter og injektionsteknikker kan vi behandle midtansigtet med henblik på at opnå resultater i form af brynløft, at løfte tindingehulerne og give skarpere/fyldigere kindben og kinder.

Underansigtet

En skarp kæbelinie og en harmonisk hageregion.

Kæbelinien og hagen danner ansigtets nedre ramme og betyder meget for ansigtets fremtoning. Med de rette produkter og teknikker kan vi give dig en skarp kæbelinie og kæbevinkel, og vi kan bygge en harmonisk hageregion som et naturligt punktum for et smukt ansigt.

Tear trough

Har du mørke rande under øjnene?

Der findes flere årsager til, at visse mennesker døjer med mørke rande under øjnene. Én af årsagerne til mørke rande under øjnene er en genetisk disposition til manglende fylde af fedtlaget under øjnene. Hvis der mangler fedtvolumen i dette område, vil naturligt lys tendere til at kaste skygger omkring øjnene, som kan give ansigtet et træt udtryk. Denne fyldemangel kan effektivt behandles med filler.

Anti-age

Har alderen sat sine aftryk lidt for tidligt?

Ansigtets anatomi ændrer sig på flere fronter som en del af den helt naturlige aldring. Huden mister sin elasticitet, fugt og fylde. Knoglevævet skrumper. Ansigtets fedtdepoter skrumper og forsvinder. Ansigtsmusklerne svinder ind, og de løftende senebånd mister deres styrke. Denne naturlige aldring resulterer i en bred vifte af anatomiske ændringer, såsom rynker og folder i huden, udhulinger af tindingeregionen og kinderne, tab af fylde i midteransigtet, længere afstand mellem ansigtets landemærker, tørre og indadvendte læber med meget mere. Vi kan ikke modvirke alderens fremmarch, men vi kan imødekomme dens tegn ved at pynte på hvert af dem med fillerbehandling.

Rekonstruktion og korrektion

Har dit ansigt været udsat for en ulykke eller kirurgi?

Ulykker eller kirurgi kan give arvæv, når det beskadigede væv heler op, og dette kan påvirke den lokale anatomi. Måske du har været udsat for et cykelstyrt, læbe-/gane-spalte-operation i barndommen eller lignende og ønsker korrektion af området med fillerbehandling. Hos Gesicht kan vores erfarne læger hjælpe dig med at sammensætte den optimale behandlingsstrategi med henblik på at genoprette en naturlig anatomi af det beskadigede område.

Ozempic face/Wegovy face

Vægttab påvirker ansigtets anatomi.

Et stort vægttab medfører mange konsekvenser for menneskekroppen, ikke mindst for ansigtets anatomi. Når mange kilo fedt forbrændes fra kroppen er det uundgåeligt, at ansigtet form og fylde ændres. Der kan opstå folder og ubalance i ansigtet, som du måske ønsker at ændre på. Vores læger kan hjælpe dig med at vurdere, hvordan dit ansigt har ændret sig i forbindelse med dit vægttab, og hvilke muligheder, vi har for at forbedre eventuelle uønskede ændringer. Hos Gesicht arbejder vi blandt andet med Aliaxin SR, som er et unikt produkt, der i sin struktur ligner fedtvæv og er oplagt til at erstatte de ansigtsfedtdepoter, som et vægttab har formindsket.

Afhængigt af det behandlede område kan det endelige resultat forventes indenfor få dage, indtil produktet har integreret sig i vævet.

Bivirkninger

Bivirkninger til behandling med ikke-permanente fillers er altovervejende milde og forbigående. Alvorlige bivirkninger til behandling med ikke-permanente filler er ekstremt sjældne. Der er set enkelte eksempler på allergisk reaktion på produktet; det er derfor vigtigt at informere lægen, hvis du tidligere har haft en allergisk reaktion på behandling med hyaluronsyrebaserede fillers. Ligeledes ses ekstremt sjældent en akut påvirkning af blodforsyningen til det behandlede område med vævsbeskadigelse til følge, såfremt tilstanden lades ubehandlet.

Ved 1 ud af 10.000 behandlinger ses en lokal infektion omkring indstiksstedet, som skal behandles med antibiotika. Vi forebygger infektion ved at udføre proceduren sterilt, og du bør efter behandlingen være opmærksom på at holde området rent og tørt.

Efter behandlingen

Effekten af behandling med ikke-permanent filler kan ses med det samme. De første 1-3 dage efter behandling kan du forvente en smule hævelse og ømhed omkring behandlingsstedet, og i visse tilfælde diskrete blå mærker.

Du skal undgå at røre for meget ved området og at bære makeup indtil morgenen efter behandlingen. Undgå i øvrigt motion og andre anstrengende aktiviteter det første døgn, da dette kan forårsage blå mærker og forværre eventuel hævelse.

Hvis der mod forventning opstår bivirkninger til behandlingen, eller hvis du er utilfreds med det kosmetiske resultat, opfordrer vi dig naturligvis til at kontakte klinikken, så vi kan aftale en konsultation med en af vores læger. Hvis du mod forventning skulle blive særdeles skuffet over det kosmetiske resultat, har vi mulighed for at behandle området med injektion af Hyalase, som opløser filleren og dermed fjerner produktet helt.