Registreret og godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Vi har åbent alle ugens dage - også aften og weekend.

hello@gesicht.dk

+45 53 63 75 40

Ved at bruge en bioremodellerende behandling som Profhilo, kan vi effektivt genopfylde og udglatte huden.

Ung hud handler ikke om alder

Med alderen mindskes mængden af hyaluronsyre i huden. Dette skyldes til dels den helt naturlige og uundgåelige aldringsproces, men tabet af hyaluronsyre kan især forværres gennem tobaksrygning, og hvis huden er blevet udsat for store mængder sol gennem livet.

Både fillers og Profhilo består af hyaluronsyre og vand. Profhilo adskiller sig fra de traditionelle fillers ved at produktet, som er fremstillet med den patenterede NAHYCO-teknologi, har en mere flydende konsistens, fordi hyaluronsyren i Profhilo ikke er krydsbundet. Dette bevirker, at Profhilo i modsætning til fillers vil fordele sig jævnt ud i huden og derved udglatte fine linier og rynker, samt give huden en generelt øget spændstighed. Profhilos effekt er videnskabeligt bevist, og foruden ovenstående direkte mekaniske effekt på hudens konsistens, øger Profhilo hudens egenproduktion af hyaluronsyre, kollagen, elastiske fibre og fedt.

Profhilo har en af markedets højeste koncentrationer af hyaluronsyre, hvilket betyder, at en behandling med Profhilo tilfører huden en ganske høj mængde hyaluronsyre. Profhilo er ikke-permanent, hvilket vil sige, at produktet nedbrydes helt med tiden.

  • Varighed: 6-8 mdr.
  • Konsultation: Gratis
  • Behandlingstid: 15 min
  • Helingstid: 1 dag

Ansigt

Bioremodellerende behandling til ansigtet.

Ved behandling af ansigtshuden anvendes 2ml Profhilo i alt på 10 injektionssteder i ansigtet, hvorfra produktet fordeler sig selv ligeligt og jævnt ud. Effekten er en forbedret fugtighed, elasticitet og glød. Særligt ved vejrskiftetider som i det danske efterår kan effekten mærkes ved, at ansigtshuden bliver mere modstandsdygtig mod udtørring og irritation.

Hals og decolleté

Kreppet hud på hals og bryst.

Alder, sol og tobaksrygning er alle årsager til tynd og kreppet hud på hals og bryst. Profhilo virker effektivt mod tør og kreppet hud og giver områderne fugt, elasticitet og opstramning.

Hænder

Tynd hud og tydelig venetegning.

Hændernes hud er ofte afslørende for vores alder. Med alderen bliver huden tynd, og venerne står tydeligere frem. Ved at tilføre Profhilo til den tynde hud på hænderne, øges hudens fylde og fugtighed, og hænderne vil fremstå yngre.

Med Profhilo kan vi udglatte rynker, furer og fine linjer, samt give en øget fugtighed og spændstighed til huden.

Bivirkninger

De almindelige bivirkninger, som knytter sig til Profhilo, begrænser sig til rødme og ømhed ved indstiksstedet. Sjældent ses hudinfektion eller misfarvning af huden, hvilket kan behandles i klinikken, hvis det mod forventning skulle opstå. Vi tilbyder ikke behandling med Profhilo til gravide eller ammende, da produktet ikke er testet på denne patientgruppe.

Hvordan foregår behandlingen?

Ved hjælp af små indstik lægges små doser Profhilo lige under hudniveau, hvor det i løbet af 12-24 timer fordeler sig i underhuden. Profhilo er velegnet til behandling af ansigt, hals, decolleté og hænder. Ved opstart i Profhilobehandling udføres to behandlinger med en måneds mellemrum. Det optimale resultat kan ses en måned efter anden behandling. Herefter vedligeholdes behandlingen med en enkelt genopfyldningsbehandling hver 7. til 8. måned, afhængigt af dit individuelle behov. Behandlingen er særdeles velegnet til patienter, som oplever alderstegn i form af rynker, linjer, manglende fylde eller tør og træt hud.

For at starte behandling med Profhilo, skal du til en gratis og uforpligtende forundersøgelse hos en af vores læger minimum 48 timer inden behandlingen. Her taler vi nærmere om behandlingen, forventning til resultat, og om den optimale mængde Profhilo til lige netop dig. Hvis du tidligere har været til forundersøgelse hos Gesicht ifm. fillerbehandling, er denne også dækkende for Profhilobehandling, hvorfor du i dette tilfælde kan booke tid direkte til behandling.